Zapečené plněné hovězí řízky na pivu
65 min.
Ingredience
- 600gramůHovězí maso zadní
- 400mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 40gramůSádlo škvařené
- 0,5lžičkaSůl
- Na mleté maso
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
551 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
33 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
22 mg
Cukr
112 mg
Postup přípravy
- 1Hovězí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Vepřové maso umeleme, promícháme s hořčicí, vejcem, solí a pepřem.
- 2Na plátky hovězího masa rozdělíme mleté maso, zavineme, sepneme jehlou a vyskládáme do vymazaného pekáče. Závitky pečeme v silně předehřáté troubě dozlatova. Během pečení podléváme pivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.