Zapečené plněné hovězí řízky na pivu

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
551 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
33 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
22 mg
Cukr
112 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Vepřové maso umeleme, promícháme s hořčicí, vejcem, solí a pepřem.
  • 2
    Na plátky hovězího masa rozdělíme mleté maso, zavineme, sepneme jehlou a vyskládáme do vymazaného pekáče. Závitky pečeme v silně předehřáté troubě dozlatova. Během pečení podléváme pivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.