Zapečené skopové maso se zelím

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
539 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
42 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
7 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso a oloupanou cibuli nakrájíme na kostky a osmahneme na tuku. Přidáme mletou papriku, utřený česnek a bobkový list, osmažíme, zalijeme trochou vývaru a osolíme. Vše dusíme asi 30 minut.
  • 2
    Do nákypové formy urovnáme ve vrstvách maso, nahrubo nakrájené zelí a oloupaná, na plátky nakrájená rajčata. Zalijeme zbylým vývarem, přisolíme a upečeme doměkka. V hotovém pokrmu má být odpařená všechna tekutina. Podáváme ihned.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.