Zapečené smažené lilky

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
25 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a oloupané lilky nakrájíme na silnější plátky, osolíme špetkou soli a obalíme v mouce. Sýr nastrouháme. Plátky lilku osmažíme na 2/3 oleje. Zapékací misku vytřeme zbylým olejem, klademe do ní po vrstvách usmažené plátky lilku, nastrouhaný sýr, rajčatový protlak a znovu plátky lilku. Na závěr vše zalijeme vejci rozšlehanými se špetkou soli a v předehřáté troubě zapečeme, až se vejce srazí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.