Zapečené tagliatelle s ricottou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1003 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
52 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
31 mg
Cukr
568 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tagliatelle vložíme do vroucí osolené vody a vaříme na skus. Tagliatelle scedíme a necháme okapat. V misce promícháme ricottu s vroucí vodou, solí a muškátovým oříškem dohladka.
  • 2
    Do olejem vymazané zapékací mísy vrstvíme střídavě tagliatelle a sýrovou omáčku tak, aby navrchu byla omáčka. Směs posypeme parmezánem, poklademe lístky másla a zapékáme v předehřáté troubě zhruba 30 minut při teplotě 180 °C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.