Zapečené telecí řízky s cibulí a smetanou

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
630 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
45 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na plátky, sýr nastrouháme nahrubo. Pekáč vymažeme (30 g) sádlem.
  • 2
    Na sádle (70 g) usmažíme řízky z obou stran dozlatova. Dno pekáče vyložíme polovinou cibule, na ni položíme řízky a přikryjeme druhou polovinou cibule. Směs zalijeme vývarem a v předehřáté troubě pečeme, až se vývar vydusí. Poté směs posypeme sýrem a necháme ho v troubě roztavit. Na závěr směs zalijeme smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.