Zapečené vepřové medailonky

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
24 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na 8 plátků, na oleji je po každé straně opékáme asi 3 minuty a potom je osolíme a opepříme.
  • 2
    Oloupeme pomeranč, odkrojíme i spodní bílou slupku a z dílků vydlabeme dužinu.
  • 3
    Opečené plátky masa obložíme nakrájeným sýrem a dílky pomeranče. Zapékáme asi 2 minuty pod grilem nebo v silně vyhřáté troubě, až se sýr roztaví.
  • 4
    Medailonky ozdobíme snítkou meduňky a podáváme s bagetou jako předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.