Zapečené žampionové toasty

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
591 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
22 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
7 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné žampiony uvaříme v osolené vodě.
  • 2
    Z másla, mouky a mléka připravíme bešamel, přidáme nasekanou petrželku a drobně nakrájené žampiony. Podle chuti přisolíme.
  • 3
    Směs klademe na opečené plátky chleba, posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme v horké troubě.
  • 4
    Podáváme obložené listy hlávkového salátu a plátky rajčat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.