Zapečené zelí s kuřecím masem a rýží

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
882 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
42 g
Sacharidy
90 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na části oleje zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kysané zelí a chvíli podusíme.
  • 2
    Propláchnutou rýži uvaříme v mírně osolené vodě doměkka, scedíme a necháme okapat.
  • 3
    Omyté kuřecí maso nakrájíme na kousky a krátce podusíme na pánvi na oleji.
  • 4
    Do pekáče postupně urovnáme vrstvu rýže, zelí a kuřecího masa. Zalijeme šťávou z masa, rozmíchanou zakysanou smetanou a podle chuti osolíme.
  • 5
    Pokrm zapečeme ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.