Zapečené žemle s pomazánkou z čedaru
30 min.
Ingredience
- 100gramůSýr Čedar
- 2lžíceMajonéza
- 1lžícePetržel - nať
- 2kusyŽemle tuková
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
482 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
32 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
137 mg
Cukr
339 mg
Postup přípravy
- 1Nastrouhaný sýr, majonézu a oloupaný, nadrobno nasekaný česnek dobře promícháme. Pomazánku necháme asi 1 hodinu proležet v chladničce.
- 2Žemle rozpůlíme a každou polovinu potřeme připravenou pomazánkou. Vložíme do trouby pod gril a krátce zapečeme. Posypeme nasekanou petrželkou a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.