Zapečený celer
50 min.
Ingredience
- 2kusyCeler bulvový
- 60gramůMáslo čerstvé
- 80gramůSýr Parmezán
- 4lžíceStrouhanka
- 1špetkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 0,25litrZakysaná smetana
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
33 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Očištěný celer uvaříme v osolené vodě a nakrájíme na plátky.
- 2Do ohnivzdorné mísy vymazané máslem a vysypané strouhankou vložíme plátky celeru, na ně nasypeme nastrouhaný sýr smíchaný s osmaženou strouhankou, kolečka vařeného vejce, potřeme osolenou kyselou smetanou a nasekanou celerovou natí.
- 3Dáme zapéci do trouby asi na 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.