Zapečený chřest po milánsku s parmezánem
40 min.
Ingredience
- 1kilogramChřest bílý
- 40gramůMáslo čerstvé
- 10gramůSýr Parmezán
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kostkaCukr kostkový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
95 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
6 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Oloupaný chřest uvaříme v osolené vodě s kostkou cukru.
- 2Parmezán nastrouháme. Uvařený chřest necháme na kuchyňské utěrce, nebo na ubrousku okapat.
- 3Okapaný chřest rozdělíme do zapékacích misek nebo ho rozložíme do velké zapékací mísy, poklademe kousky másla, posypeme strouhaným sýrem a pečeme v předehřáté troubě dozlatova. Zapečený chřest se sýrem podáváme k bílému pečivu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.