Zapečený chřest po milánsku s parmezánem

40 min.
Itálie
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
95 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
6 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný chřest uvaříme v osolené vodě s kostkou cukru.
  • 2
    Parmezán nastrouháme. Uvařený chřest necháme na kuchyňské utěrce, nebo na ubrousku okapat.
  • 3
    Okapaný chřest rozdělíme do zapékacích misek nebo ho rozložíme do velké zapékací mísy, poklademe kousky másla, posypeme strouhaným sýrem a pečeme v předehřáté troubě dozlatova. Zapečený chřest se sýrem podáváme k bílému pečivu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.