Zapečený hermelín II

25 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
625 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
45 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Oloupanou cibuli nakrájíme na jemné kostičky a čerstvou petrželku jemně usekáme. Malou čerstvou červenou feferonku zbavíme jadérek a nakrájíme najemno.
  • 2
    Na oleji zpěníme cibulku, přidáme žampiony, feferonku, pepř, sůl a vše podusíme doměkka. Směs necháme vychladnout.
  • 3
    Vrchní části hermelínů seřízneme, vnitřky vydlabeme a promícháme s vychladlými houbami a petrželkou. Touto směsí oba sýry naplníme a krátce v předehřáté troubě zprudka zapečeme.
  • 4
    Zapečený hermelín se žampiony podáváme horký.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.