Zapečený hermelín II
25 min.
Ingredience
- 1kusFeferony
- 4kusyŽampiony čerstvé
- 0,5kusCibule
- 2špetkyPetržel - nať
- 3špetkySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 5lžicOlej rostlinný
- 240gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
625 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
45 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Oloupanou cibuli nakrájíme na jemné kostičky a čerstvou petrželku jemně usekáme. Malou čerstvou červenou feferonku zbavíme jadérek a nakrájíme najemno.
- 2Na oleji zpěníme cibulku, přidáme žampiony, feferonku, pepř, sůl a vše podusíme doměkka. Směs necháme vychladnout.
- 3Vrchní části hermelínů seřízneme, vnitřky vydlabeme a promícháme s vychladlými houbami a petrželkou. Touto směsí oba sýry naplníme a krátce v předehřáté troubě zprudka zapečeme.
- 4Zapečený hermelín se žampiony podáváme horký.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.