Zapečený hrách

60 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
578 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
14 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrách předem namočíme a nabobtnalý uvaříme v téže neosolené vodě.
  • 2
    Strouhanku nasucho opražíme a potom ji omastíme sádlem.
  • 3
    Na lžíci sádla osmahneme jemně nakrájenou cibuli. Do sádlem vymaštěného pekáče urovnáme uvařený hrách, posypeme jej strouhankou s osmaženou cibulí a pokapeme sádlem.
  • 4
    Pokrm zapečeme ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.