Zapečený kapr se sýrem
35 min.
Ingredience
- 20gramůSýr Eidam cihla 30%
- 240gramůKapr obecný
- 1kusVejce slepičí
- 20gramůOlej rostlinný
- 1lžícePetržel - nať
- 2špetkySůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
20 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
84 mg
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Kapra očistíme a naporcujeme. Sýr jemně nastrouháme a smícháme s rozšlehaným vejcem a sekanou petrželovou natí.
- 2Na rozpáleném oleji prudce orestujeme porce kapra. Poté je přendáme do ohnivzdorné mísy, zalijeme připraveným vejcem a zapečeme v troubě předehřáté na 210 °C.
- 3Jako přílohu volíme bramborovou kaši a zelný salát.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.