Zapečený řízek ze srnčí kýty

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1005 kcal
Bílkoviny
75 g
Tuky
61 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme je, osolíme, opepříme, zakapeme jednou lžící olivového olejem a pod fólií necháme alespoň dvě hodiny marinovat. Očištěné žampiony nakrájíme na plátky, slaninu na proužky a na sádle orestujeme. Hrušky oloupeme, vykrojíme jádřince, nakrájíme je na silné plátky a osmažíme na másle. Sýr nahrubo nastrouháme.
  • 2
    Poté řízky usmažíme na slunečnicovém oleji, přeložíme je do pekáče, překryjeme žampiony se slaninou, plátky hrušek, zasypeme sýrem a zapečeme v předehřáté troubě, až se sýr roztaví.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.