Zapékaná houska s vaječno-garnátovou směsí

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
613 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
35 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
1 g
Cukr
893 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Garnáty omyjeme, osolíme, opepříme a pokapeme šťávou z citronu. Vejce rozšleháme, přidáme smetanu, sůl a pepř. Housky vydlabeme. Sýr nastrouháme.
  • 2
    Máslo rozpálíme, přilijeme vejce a za stálého míchání necháme lehce vysrážet, poté přisypeme garnáty. Lehce prohřejeme a odstavíme z plotny. Vydlabané žemle naplníme směsí z vajec a garnátů, posypeme sýrem a necháme zapéct v troubě při 200°C 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.