Zapékaná nádivka pro obyčejné teplé paštiky

80 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2294 kcal
Bílkoviny
95 g
Tuky
157 g
Sacharidy
103 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu, telecí maso a játra nakrájíme na malé kostičky, šalotku a lanýže nasekáme nadrobno.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme polovinu másla a slaninu zprudka opečeme. Přidáme telecí maso a krátce orestujeme. Teprve nyní přidáme játra, lanýže a šalotku. Promícháme a přidáme tymián, bobkový list, sůl a pepř. Restujeme asi 5 minut.
  • 3
    Pánev stáhneme z ohně a směs v pánvi rozmixujeme nebo umeleme na strojku. Do mletého masa přidáme žloutky, máslo, přilijeme víno, trochu vývaru a zasypeme moukou. Vše vložíme do zapékací misky a uhladíme stěrkou.
  • 4
    Doba zapékání je přibližně 20-30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.