Zapékaná nádivka pro zvěřinové paštiky

80 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
549 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
38 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
383 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso, slaninu a játra pokrájíme na kostičky, lanýže a šalotku nadrobno.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme polovinu množství másla a slaninu zprudka opečeme. Přidáme pokrájené maso a kráce orestujeme. Nyní přidáme játra, šalotku, lanýže, tymián, bobkový list, opepříme a osolíme. Promícháme a restujeme ještě tři až pět minut.
  • 3
    Směs v pánvi můžeme buď rozmixovat nebo rozemlít na masovém strojku.
  • 4
    Do mleté směsi přidáme uvařená a rozmělněná husí játra, žloutky, druhou polovinu másla, přilijeme víno, vývar a zasypeme moukou. Řádně promícháme, vložíme do pekáčku, uhladíme stěrkou a zapékáme asi půl hodiny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.