Zapékané brambory se zelím

65 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
599 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
30 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
13 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrouhané hlávkové zelí posolíme, přidáme kmín a dusíme. Nakrájenou cibuli osmahneme.
  • 2
    Do vymazaného pekáče dáme vrstvu vařených brambor, posolíme, opepříme a dáme vrstvu zelí, které posypeme osmahnutou cibulí.
  • 3
    Tak pokračujeme až skončíme s bramborami.
  • 4
    Na brambory nasypeme osmaženou, na malé kostičky nakrájenou slaninu.
  • 5
    Při pečení podlijeme brambory trochou vody a dáme zapéct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.