Zapékané gnocchi s lososem, špenátem a olivami
80 min.
Ingredience
- 300gramůŠpenát listový čerstvý
- 500gramůBramborové noky
- 300gramůLosos - filety
- 1hrstOlivy černé
- 350mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
535 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
30 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Bramborové noky uvaříme podle návodu na obalu a vložíme je do zapékací mísy.
- 2Nočky prokládáme omytými filety z lososa nakrájenými na kousky, omytým špenátem a černými olivami. Vše osolíme a přelijeme smetanou.
- 3Pokrm zapékáme v troubě při 150 stupních Celsia asi 60 minut dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.