Zapékané jehněčí s fenyklem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
529 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
30 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi si rozpálíme olej a osmažíme na něm na drobno nakrájenou cibuli s kousky jehněčího masa smažíme cca pět minut.
  • 2
    Rajčata nakrájíme na plátky, přidáme k masu s cibulí a tři minuty smažíme. Do pánve přidáme sůl, pepř a koriandr dle vlastní chuti a smažíme další dvě minuty za stálého míchání. Celou směs přendáme do zapékací mísy.
  • 3
    V hrnci si ohřejeme vodu a nakrájíme si dvě bulvy fenyklu, který ve vodě pět minut povaříme. Fenyklem následně pokryjeme celou směs.
  • 4
    Stranou si v misce smícháme mouku, mléko a vejce. Pořádně rozšleháme a přidáme špetku soli a pepře na dochucení. Vaječným přelivem vše zalijeme a dáme zapéct do trouby předehřáté na 180°C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.