Zapékané kuřecí maso s bramborami po francouzsku

100 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
452 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
21 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme brambory a nakrájíme na plátky, naskládáme je do zapékací mísy. Vrstvy brambor prosolíme a posypeme kořením.
  • 2
    Mezi brambory vložíme nakrájená rajčata.
  • 3
    Naklepeme a osolíme kuřecí řízky a položíme je na vrstvu brambor a rajčat.
  • 4
    V misce promícháme francouzskou omáčku na zapékání se smetanou. Směsí přelijeme brambory.
  • 5
    Vše posypeme strouhaným sýrem. Dáme péct do středně vyhřáté trouby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.