Zapékané rigatoni s ricottou a tuňákem

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1055 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
51 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
5 g
Cukr
450 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zapékací mísu vymažeme lehce máslem.
  • 2
    Osolenou vodu v hrnci přivedeme k varu, přidáme rigatoni, olivový olej a 10 minut vaříme. Scedíme je a necháme vychladnout.
  • 3
    V misce smícháme rozebraného tuňáka na vrstvičky a ricotuu a vytvoříme hladkou pastu. Směs dáme do pytlíku na zdobení a naplníme jí těstoviny.
  • 4
    Trubičky vyrovnáme v jedné vrstvě do zapékací mísy.
  • 5
    Smetanu smícháme s parmezánem a osolíme a opepříme. Touto směsí polijeme rigatoni a navrch naaranžujeme pokrájená rajčata. Zapékáme v předehřátě troubě 20 minut.
  • 6
    Podáváme přímo ze zapékací mísy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.