Zapékané těstoviny s telecím masem

110 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
830 kcal
Bílkoviny
71 g
Tuky
28 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme maso a pokrájíme na 5 porcí, osolíme, opepříme. Osmahneme na rozpáleném oleji, přilijeme vodu a necháme 1 hodinu vařit. Mezitím uvaříme dle návodu těstoviny, propláchneme a scedíme. Když je maso měkké, vložíme každou porci zvlášť do pečícího sáčku, přidáme porci těstovin a zalijeme vývarem z masa, smíchaným s rozmixovanými rajčaty. Sáčky zavážeme, vložíme na pekáč a pečeme ve středně vyhřáté troubě, občas pekáč protřepeme, aby se jednotlivé suroviny v sáčcích promíchaly.
  • 2
    Servírujeme posypané nastrouhaným sýrem nebo je možné sýr přidat do sáčků, aby se zapekl.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.