Zapékané vepřové kotlety

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
29 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
20 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety omyjeme, maso do poloviny odřízneme od kosti, lehce naklepeme, po okrajích nařízneme, osolíme a opepříme. Kotlety zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji.
  • 2
    Opečené maso přendáme do zapékací mísy a zalijeme smetanou rozkvedlanou s vejci. Posypeme nastrouhaným sýrem a v silně vyhřáté troubě zapečeme.
  • 3
    Před podáváním položíme na každou porci kousek másla.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou opečené brambory a čerstvá zelenina.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.