Zapékané zelí s masem

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
741 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
51 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
13 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na lžíci sádla zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme mleté maso, sůl, pepř a vše promícháme.
  • 2
    Zelí rozebereme a listy povaříme v malém množství osolené vody. Scedíme a necháme okapat.
  • 3
    Do vymazaného pekáče klademe vrstvu jemně nakrájeného zelí, masa, zalijeme smetanou a dáme opět zelí a maso. Nakonec zalijeme smetanou.
  • 4
    Pečeme ve vyhřáté troubě. Podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.