Zapékaný chňapal po nicesku

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
138 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi rozpálíme olej, přidáme prolisovaný česnek, na kostičky nakrájená rajčata a najemno nasekanou cibuli. Osmahneme doměkka. Poté vmícháme nadrobno nakrájenou papriku, na kolečka pokrájené olivy, sušený tymián a estragon a přilijeme víno. Nezakryté zvolna cca 5 minut povaříme.
  • 2
    Rybí steaky vložíme do vymazané zapékací mísy, přelijeme připravenou omáčkou a zakryté pečeme v troubě předehřáté na 180 °C cca 20 minut. Maso i s omáčkou rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.