Zapékaný kaviár

40 min.
Švédsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
327 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
26 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
392 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pažitku omyjeme a drobně nasekáme. V rendlíku za pomalého zahřívání vyšleháme smetanu se strouhankou. Do vychladlé smetany přidáme vejce, pažitku a znovu smetanu vyšleháme. Poté do ní zamícháme kaviár a dáme ho do zapékací misky, kterou jsme si vytřeli máslem. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C-190°C přibližně 20-30 minut dozlatova.
  • 2
    Zapečený kaviár podáváme jako předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.