Zapékaný mečoun s houbami

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
23 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
521 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hříbky i lišky nakrájíme na větší kousky, rozpálíme polovinu oleje a orestujeme je na prudkém ohni tak, aby pustily vodu. Poté ochutíme solí a pepřem.
  • 2
    Mečouna nakrájíme na cca 1cm velké kostky, osolíme, opepříme a zalijeme zbylým olejem.
  • 3
    4 listy pečicího papíru pokropíme vínem a položíme na plech. Do středů poklademe rybu s houbami, posypeme nasekanou majoránkou a listy zabalíme tak, abychom vytvořili závitky.
  • 4
    Pečeme v troubě předehřáté na 200C cca 12min.
  • 5
    Podáváme na talířích zabalené, rozbalíme až při konzumaci.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.