Zapékaný pstruh se sýrem Gouda a s jablky

30 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
647 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
46 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pstruha vykucháme, očistíme a omyjeme. Potřeme olivovým olejem, celého posypeme kmínem, pepřem, solí a necháme ho chvílku odležet. Mezitím do mísy nastrouháme nahrubo sýr. Omyjeme a rozkrájíme jablka, vykrojíme jadřince, jablka oloupeme a pokrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Pstruha vložíme do zapékací mísy, kterou jsme vytřeli máslem. Rybu posypeme sýrem a celou obložíme jablky. Pečeme v předehřáté troubě na 200°C do zlatova přibližně 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.