Zapékaný pstruh se sýrem Gouda a s jablky
30 min.
Ingredience
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
647 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
46 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Pstruha vykucháme, očistíme a omyjeme. Potřeme olivovým olejem, celého posypeme kmínem, pepřem, solí a necháme ho chvílku odležet. Mezitím do mísy nastrouháme nahrubo sýr. Omyjeme a rozkrájíme jablka, vykrojíme jadřince, jablka oloupeme a pokrájíme na tenké plátky.
- 2Pstruha vložíme do zapékací mísy, kterou jsme vytřeli máslem. Rybu posypeme sýrem a celou obložíme jablky. Pečeme v předehřáté troubě na 200°C do zlatova přibližně 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.