Zapražená moučná polévka z Basileje

75 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
14 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nadrobno nakrájenou cibuli na másle osmažíme dozlatova, nasypeme mouku a odstavíme z ohně.
  • 2
    Zalijeme vínem a vývarem, promícháme a vaříme na mírném plameni asi hodinu. Nakonec ji okořeníme solí, pepřem a nastrouhaným muškátovým oříškem.
  • 3
    Na oleji osmažené plátky chleba vložíme na dno polévkové mísy, posypeme nastrouhaným sýrem a přelijeme horkou polévkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.