Zavařená karotka

20 min.
Evropa
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
1 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
15 g
Cukr
53 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve karotku očistíme, poté ji nakrájíme na plátky a odložíme stranou.
  • 2
    Zavařovací sklenice důkladně vymyjeme, následně do nich vkládáme připravenou karotku.
  • 3
    V hrnci necháme vařit vodu, Deko, sůl, cukr, ocet, pepř, bobkový list a kopr zhruba 5 minut.
  • 4
    Lákem ihned vrchovatě zaléváme sklenice.
  • 5
    Poté sklenice uzavřeme a zavaříme dle běžného postupu.
  • 6
    Zavařenou karotku skladujeme v suché, tmavé a chladné místnosti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.