Zavařené cibulky

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
1 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
7 g
Cukr
55 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve každou cibulku oloupeme a očistíme. Poté cibulky klademe do zavařovacích sklenic. V hrnci smícháme vodu, ocet, sladidlo, cukr, sůl, hořčičné semínko, pepř, nové koření a bobkový list.
  • 2
    Vše přivedeme k varu a krátce povaříme. Hotový lák vrchovatě nalijeme na připravené cibulky. Zavařovací sklenice uzavřeme a běžným způsobem zavaříme.
  • 3
    Cibulky skladujeme na chladném a tmavém místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.