Závitky z bůčku dušené na pivu

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
84 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
4 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
535 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bůček nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme nadrobno, zelí scedíme, necháme okapat a překrájíme.
  • 2
    Na každý plátek bůčku položíme plátky šunky a lžíci zelí. Plátky zavineme, sepneme jehlou a orestujeme na sádle.
  • 3
    K závitkům přisypeme cibuli, zaprášíme moukou s paprikou, vlijeme pivo, zamícháme a pod poklicí dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.