Závitky z bůčku dušené na pivu
65 min.

Ingredience
- 4plátkyVepřový bok
- 4plátkyŠunka dušená
- 4lžíceZelí kysané
- 1kusCibule
- 1lžíceSádlo vepřové škvařené
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 500mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžícePaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
84 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
4 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
535 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Bůček nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme nadrobno, zelí scedíme, necháme okapat a překrájíme.
- 2Na každý plátek bůčku položíme plátky šunky a lžíci zelí. Plátky zavineme, sepneme jehlou a orestujeme na sádle.
- 3K závitkům přisypeme cibuli, zaprášíme moukou s paprikou, vlijeme pivo, zamícháme a pod poklicí dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.