Závitky z hovězího masa s párky a červeným vínem

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
26 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
520 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve připravíme náplň: Na jemno nakrájenou cibulku zpěníme na kostičkách slaniny, přidáme strouhanku a osmažíme. Vmícháme párky nakrájené na kolečka, nasekanou pažitku a nakonec směs zahustíme vejcem. Necháme vychladnout.
  • 2
    Mezitím naklepeme a osolíme plátky hovězího masa. Na každý plátek dáme připravenou směs, svineme a převážeme nití.
  • 3
    Opečeme na rozpáleném tuku, podlijeme horkou vodou a za občasného podlití dusíme do měkka.
  • 4
    Hotové závitky vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, znova vysmahneme a podlijeme. Povaříme, přisolíme a přidáme špetku zázvoru. Nakonec omáčku dochutíme červeným vínem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.