Závitky z hovězího masa s vejci
50 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 400gramůHovězí maso přední
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůSalám měkký
- 20gramůAnglická slanina
- 2lžíceHořčice plnotučná
- 1kusVejce slepičí
- 1kusOkurky nakládané
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 2lžíceOlej stolní
- 1decilitrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
16 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Hovězí plátky naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí, poklademe kolečky cibule, měkkého salámu, vejce, plátky slaniny a řezem okurky.
- 2Takto připravené plátky svineme, převážeme nití a obalíme v hladké mouce. Opečeme na oleji, podlijeme horkou vodou a za občasného podlévání dusíme do měkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.