Závitky z hovězího masa se salámem na červeném víně

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
23 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
460 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve připravíme náplň: Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a dáme ji na rozpálený tuk, přidáme nakrájenou cibulku, přisypeme 2 lžíce strouhaného chleba, ještě vmícháme na kostičky nakrájený salám a vše osmahneme. Nakonec náplň zalijeme rozšlehaným vejcem. Pánev odstavíme a necháme ztuhnout.
  • 2
    Hovězí plátky naklepeme, potřeme připravenou náplní, svineme a převážeme nití.
  • 3
    Závitky dáme na rozpálený tuk a ze všech stran opečeme, přidáme kolečko cibule a za občasného podlití dusíme do měkka.
  • 4
    Měkké závitky vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme zbytkem strouhaného chleba, znova podlijeme a povaříme. Podle chuti dosolíme a okořeníme zázvorem. Nakonec podlijeme vínem a závitky v omáčce znovu prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.