Závitky z jehněčího masa s vejci a cibulí
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 400gramůJehněčí maso
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 30gramůAnglická slanina
- 1decilitrCitronová šťáva
- 20gramůTuk
- 2kusyVejce slepičí
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1hrstPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
355 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
23 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
760 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Plátky jehněčího masa opatrně naklepeme, osolíme a na každý dáme plátek slaniny. Zakapeme citronovou šťávou, dáme půlky natvrdo uvařených vajec a cibuli nakrájenou na kolečka.
- 2Svineme, převážeme nití, závitky osolíme a opepříme. Poprášíme moukou, opečeme na tuku, podlijeme horkou vodou a za stálého podlévání pečeme v troubě do změknutí. Ozdobíme posypanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.