Závitky z jehněčího masa s vejci a cibulí

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
355 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
23 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
760 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky jehněčího masa opatrně naklepeme, osolíme a na každý dáme plátek slaniny. Zakapeme citronovou šťávou, dáme půlky natvrdo uvařených vajec a cibuli nakrájenou na kolečka.
  • 2
    Svineme, převážeme nití, závitky osolíme a opepříme. Poprášíme moukou, opečeme na tuku, podlijeme horkou vodou a za stálého podlévání pečeme v troubě do změknutí. Ozdobíme posypanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.