Závitky z jeleního masa s vejci a celerem

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
18 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
957 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky masa naklepem a naplníme na kostičky nakrájeným celerem, okurkami, na nudličky nakrájenou anglickou slaninou, cibulí a vařeným vejcem.
  • 2
    Svineme a převážeme nití. Osolíme, opepříme a osmahneme na tuku. Přidáme koření, citronovou kůru a podlijeme. Dusíme pod pokličkou do měkka.
  • 3
    Hotové závitky vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, zalijeme vodou a povaříme. Nakonec přidáme citronovou šťávu, víno a společně povaříme. Závitky v omáčce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.