Závitky z roštěné plněné slaninou

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
735 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
58 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
458 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Roštěnou nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Cibuli nakrájíme nadrobno, zelí scedíme (nálev odložíme) a překrájíme.
  • 2
    Plátky masa poklademe slaninou a zelím. Zavineme, sepneme a obalíme v mouce.
  • 3
    Na pánvi na rozehřátém másle závitky osmažíme ze všech stran a vložíme do pekáče. Do výpeku na pánvi vlijeme trochu nálevu ze zelí, rozdrobenou kostku bujonu a provaříme. Poté nalijeme na závitky, zasypeme cibulí a pod poklicí pečeme v troubě předehřáté na 140°C, až je maso měkké. Během pečení závitky obracíme a přeléváme výpekem.
  • 4
    Měkké závitky zbavíme jehel a přelijeme vypečenou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.