Závitky z telecího masa se salámem a vejci
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 400gramůTelecí maso přední
- 500mililitrůHovězí vývar základní
- 1špetkaSůl
- 1hrstPetržel - nať
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůMáslo čerstvé
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůMrkev kořen
- 150gramůSalám měkký
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
570 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
38 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a potřeme částí másla a necháme odležet. Mezitím si z vajec, na kostičky nakrájeného salámu a mrkve smícháme náplň.
- 2Plátky masa osolíme a dáme na ně po 1 lžíci náplně. Svineme, převážeme nití a na zbytku másla opečeme. Podlijeme částí vývaru, přidáme nakrájenou cibulku, kterou jsme si osmažili, osolíme a dusíme do měkka.
- 3Závitky vyjmeme, šťávu zahustíme trochou nasucho opražené mouky, zředíme zbytkem vývaru a povaříme. Přecedíme a přidáme nasekanou petrželku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.