Závitky z telecího masa se zeleninou na víně

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
20 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a poklademe kostičkami mrkve a celeru. Navrch nasypeme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu.
  • 2
    Závitky stočíme, převážeme nití, posypeme moukou a ze všech stran osmažíme na másle. Přidáme nakrájenou cibuli, ještě osmahneme, přisypeme zbytek mouky a znovu zasmahneme.
  • 3
    Závitky podlijeme vínem a rajčatovým protlakem rozmíchaným s několika lžícemi vody. Osolíme, přidáme bobkový list a dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu podle potřeby zředíme zbytkem vína a ochutíme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.