Závitky z vepřového bůčku

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
965 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
96 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky z vepřového bůčku lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, poklademe plátky salámu a na kostičky nakrájenou okurkou. Plátky stočíme v závitky, ovážeme nití a na rozpáleném oleji ze všech stran opečeme.
  • 2
    Potom přidáme cibuli najemno nakrájenou, zaprášíme moukou, osmahneme, trochu podlijeme a dusíme doměkka.
  • 3
    Z měkkých závitků odstraníme nítě a výpek dle chuti dochutíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.