Závitky z vepřového masa s feferonkami v alobalu

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
615 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
55 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme a opepříme. Pak je poklademe kolečky cibule, plátky anglické slaniny, nakrájenou paprikou, celou feferonkou a malým kouskem másla.
  • 2
    Svineme a sepneme párátky. Každý zabalíme do vymaštěného alobalu a pečeme v troubě na plechu asi 35 minut.
  • 3
    Hotové závitky vyjmeme z trouby a potřeme zbytkem másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.