Závitky z vepřového masa s feferonkami v alobalu
55 min.
Ingredience
- 100gramůCibule
- 400gramůVepřové maso libové
- 100gramůPaprika červená
- 150gramůAnglická slanina
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceTuk
- 4kusyFeferony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
615 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
55 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme a opepříme. Pak je poklademe kolečky cibule, plátky anglické slaniny, nakrájenou paprikou, celou feferonkou a malým kouskem másla.
- 2Svineme a sepneme párátky. Každý zabalíme do vymaštěného alobalu a pečeme v troubě na plechu asi 35 minut.
- 3Hotové závitky vyjmeme z trouby a potřeme zbytkem másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.