Závitky z vepřového masa se zelím a uzeným masem
55 min.
Ingredience
- 400gramůVepřové maso libové
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 120gramůZelí kysané
- 80gramůMoravské uzené maso
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1hrstPetržel kudrnka
- 60gramůTuk
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
36 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
824 mg
Cukr
842 mg
Postup přípravy
- 1Nejdříve si připravíme směs: zelí nakrájíme na malé kousky, uzené maso na nudličky. Smícháme, osmahneme na části tuku a podle chuti osolíme.
- 2Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme a poklademe připravenou směsí. Svineme, převážeme nití, okořeníme pepřem a sladkou paprikou.
- 3Poprášíme moukou, opečeme ze všech stran na zbývajícím tuku a podlijeme horkou vodou. Za občasného podlévání dusíme doměkka. Nasekanou petrželku použijeme na ozdobu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.