Závitky z vepřového masa se zelím a uzeným masem

55 min.
Česká republika

Ingredience

    • 400gramůVepřové maso libové
    • 1špetkaSůl
    • 1špetkaPepř černý mletý
    • 1špetkaPaprika mletá sladká
    • 120gramůZelí kysané
    • 80gramůMoravské uzené maso
    • 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 1hrstPetržel kudrnka
    • 60gramůTuk
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
36 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
824 mg
Cukr
842 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve si připravíme směs: zelí nakrájíme na malé kousky, uzené maso na nudličky. Smícháme, osmahneme na části tuku a podle chuti osolíme.
  • 2
    Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme a poklademe připravenou směsí. Svineme, převážeme nití, okořeníme pepřem a sladkou paprikou.
  • 3
    Poprášíme moukou, opečeme ze všech stran na zbývajícím tuku a podlijeme horkou vodou. Za občasného podlévání dusíme doměkka. Nasekanou petrželku použijeme na ozdobu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.