Závitky ze skopového masa s klobásou a sardelovou pastou
70 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2decilitryVoda pitná
- 400gramůSkopové maso přední
- 100gramůKlobása - Čabajka
- 1lžíceSardelová pasta
- 1hrstLibeček
- 100gramůZelenina kořenová
- 8kusůNové koření celé
- 8kusůPepř černý celý
- 8kusůJalovec
- 1hrstPetržel kudrnka
- 80gramůTuk
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
754 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
59 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Plátky skopového masa naklepeme, potřeme sardelovou pastou, poklademe kolečky cibule a plátky klobásy. Posypeme nakrájeným libečkem.
- 2Svineme, převážeme nití a osmahneme na tuku ze všech stran, pak je osolíme, přidáme na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu, okořeníme, podlijeme horkou vodou a dusíme do měkka.
- 3Měkké maso vyjmeme, šťávu přecedíme, závitky vložíme zpět a prohřejeme. Ozdobíme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.