Závitky ze sumečka Pangasius
55 min.

Ingredience
- 1špetkaNové koření mleté
- 1kilogramPangasius - filety
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůRajčata
- 100gramůPaprikové lusky čerstvé
- 30gramůSardelová pasta
- 40gramůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
295 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
12 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
358 mg
Cukr
658 mg
Postup přípravy
- 1Omyté filety osolíme, okořeníme, potřeme sardelovou pastou, stočíme a převážeme nití.
- 2Připravené závitky opečeme v horkém oleji, dopečeme v troubě.
- 3Upečené závitky zbavíme nití a urovnáme na mísu. Ozdobíme je dílky rajčat a nakrájenými paprikami.
- 4Podáváme s čerstvým chlebem nebo pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.