Zbojnická pečínka
60 min.
Ingredience
- 40gramůCibule
- 200gramůVepřové maso libové
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůSlanina vepřová
- 40gramůKlobása Dunajská
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
401 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
30 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
537 mg
Cukr
848 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na malé plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Střídavě s klobásou a cibulí nakrájenými na kolečka napichujmeme na jehlu.
- 2V pekáči roztavíme nakrájenou slaninu, vložíme připravené jehly a zprudka opečeme. Podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme doměkka.
- 3Nakonec zahustíme šťávu moukou rozmíchanou ve vodě, povaříme a přelijeme přes maso, které jsme sundali z jehel.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.