Zbojnická pečínka

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
401 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
30 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
537 mg
Cukr
848 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na malé plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Střídavě s klobásou a cibulí nakrájenými na kolečka napichujmeme na jehlu.
  • 2
    V pekáči roztavíme nakrájenou slaninu, vložíme připravené jehly a zprudka opečeme. Podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme doměkka.
  • 3
    Nakonec zahustíme šťávu moukou rozmíchanou ve vodě, povaříme a přelijeme přes maso, které jsme sundali z jehel.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.