Zbojnický bůček

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
737 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
72 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
589 mg
Cukr
933 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřový bůček opláchneme, zbavíme kostí a kůže a nakrájíme jej na plátky.
  • 2
    Plátky naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách obalíme v prosáté mouce. Na rozehřátém tuku je po obou stranách opečeme a vyjmeme.
  • 3
    V tuku od opékání masa opečeme anglickou slaninu nakrájenou na nudličky, najemno nakrájenou cibuli a očištěné, opláchnuté a na plátky nakrájené žampiony. Do směsi přidáme očištěnou, na nudle krájenou papriku, mírně podlijeme vodou, osolíme a přimícháme na kostičky nakrájený uzený sýr.
  • 4
    Opečené plátky masa vložíme do směsi a krátce podusíme.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.