Žebírka podle sládka
125 min.
Ingredience
- 2kilogramyVepřová žebra
- 5kusůCibule
- 3lžíceOlej rostlinný
- 1lžičkaSůl
- 800mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 8lžicProtlak rajčatový
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1077 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
82 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nahrubo, žebírka naporcujeme. V pekáči na oleji zpěníme cibuli, na ni poskládáme porce žebírek, zasypeme pepřem, solí, polijeme rajským protlakem, vlijeme pivo a pod poklicí pečeme v předehřáté troubě do poloměkka. Poté poklici sejmeme a žebírka dopečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.